Efectius dels Bombers de la Generalitat han efectuat aquest diumenge tres rescats de muntanya. Dos a Montserrat i un a Berga.

El primer ha sigut a la cresta de Queralt, a Berga. Poc abans de 2/4 de 12 del migdia han rebut l'avís que una dona, de 57 anys d'edat, patia un atac d'angoixa. Ha estat evacuada amb helicòpter.

Cap a 2/4 de 2 del migdia han rebut un altre avís que tres escaladors havien quedat encallats a la via del Diable de Montserrat, al terme de Monistrol, a causa d'un despreniment de roques. Un dels escaladors ha quedat ferit menys greu per l'impacte de roques. Es tracta d'un home de 49 anys que ha estat evacuat amb helicòpter al Parc Taulí de Sabadell. Els altres dos acompanyats també han estat rescatats de la zona. Cap d'ells no ha resultat ferit.

Quan els Bombers acabaven aquesta intervenció han rebut una altra alarma. En aquest cas també a Montserrat però a la vessant del Bruc, al pas del Príncep. Un escalador ha patit una luxació d'esquena i no podia continuar. L'han evacuat a ell i a una persona que l'acompanyava en l'escalada. En aquest cas ha estat traslladat en estat menys greu a l'hospital de Martorell.