L'aparcament de terra de la zona de la Renfe que està ubicat a tocar del pont de Sant Francesc és de titularitat municipal, segons van confirmar fonts del mateix ajuntament.

Fonts de l'Ajuntament han assenyalat que, tal com passa en altres aparcaments de la ciutat que són públics i gratuïts, aquest tampoc està vigilat. Segons les mateixes fonts, la Policia Local passa per la zona en les diferents rondes de vigilància que fa habitualment. A més a més, assenyalen que arran dels robatoris amb vidres trencats que hi va haver ara fa un mes, també s'ha intensificat la vigilància i s'està més pendent de si es cometen aquest tipus d'accions contra vehicles que hi ha a la ciutat.

En concret va ser el 24 de setembre passat quan en aquest aparcament van aparèixer un total de 13 vehicles amb algun dels vidres trencats. No es va tractar d'un fet puntual ja que durant aquelles dates al conjunt de la ciutat de Manresa es van detectar altres vehicles també amb els vidres trencats. Tot i que se'n van localitzar en diferents zones, aquest aparcament, amb 13, i el del carrer de la Dama, amb 5, van ser els dos punts amb més vehicles afectats per aquestes accions.