Els Bombers de la Generalitat van efectuar ahir, diumenge, tres rescats de muntanya en un sol matí. Dos a Montserrat i un a Queralt, a Berga.

El primer va ser a la cresta de Queralt. Poc abans de 2/4 de 12 del migdia van rebre l'avís que una dona, de 57 anys d'edat, tenia un atac d'angoixa. Va ser evacuada amb helicòpter.

Cap a 2/4 de 2 del migdia van rebre un altre avís que tres escaladors havien quedat encallats a la via del Diable de Montserrat, al terme de Monistrol, a causa d'una esllavissada. Un dels escaladors va quedar ferit menys greu per l'impacte amb les roques. Es tracta d'un home de 49 anys que va ser evacuat amb helicòpter i que posteriorment el SEM va traslladar al Parc Taulí de Sabadell. Els altres dos acompanyats, cap d'ells ferits, també van ser rescatats de la zona.

Quan els Bombers acabaven la intervenció van rebre una altra avís. En aquest cas també a Montserrat però al vessant del Bruc, quan un escalador es va fer una luxació d'esquena. El van traslladar a l'hospital de Martorell.