Unes 150 persones es van manifestar ahir al vespre a Manresa per rebutjar la sentència. Les entitats feministes van mostrar la seva indignació al centre de la ciutat per les condemnes d'abús en considerar que s'hauria d'haver culpat els processats d'agressió sexual, i demanaven penes de presó més altes.

A la manifestació convocada pel Comitè Feminista de Vaga s'hi va sumar una altra protesta en contra de la sentència del Procés organitzada prèviament. Per aquest motiu, entre els participants es veien estelades i banderes liles feministes, i a la capçalera de la manifestació una pancarta en què es podia llegir «No estàs sola» compartia protagonisme amb una altra de rebuig a la condemna dels polítics independentistes. Els crits de suport a la víctima de l'atac sexual de fa tres anys van desembocar, en el tram final, amb els ja coneguts de «els carrers seran sempre nostres». La causa feminista, però, va tenir un paper més destacat.

La manifestació va començar a la plaça Sant Domènec i va arribar fins a la caserna de la Guàrdia Civil. Abans d'iniciar la marxa, una representant del Comitè Feminista de Vaga va llegir un manifest per criticar el sistema judicial i les institucions per la falta de sensibilitat cap a les víctimes de violació. «Segons la sentència, una persona en estat d'inconsciència pot ser violada i deixa les portes obertes que li facin el que els altres vulguin. Però hauria de tenir dret a estar protegida», va afirmar.