El Comitè de Vaga Feminista de Manresa rebutja totalment la sentència pel cas d'abús sexual múltiple a Manresa coneguda aquest matí. Lila Corominas, del Comitè de Vaga Feminista, ha considerat que els fets són una agressió sexual i no abusos, com diu la sentència.

Després de conèixer aquesta sentència, el comitè feminista ha el seu rebuig a la qualificació dels fets com a abús sexual i no com a agressió i asseguren que hi va haver intimidació contra la víctima. També ha mostrat el seu suport a la víctima i a la seva família i ha recordat que han obert una campanya de donacions per ajudar-la en el procés legal.

Corominas ha assegurat que "aquesta noia ha patit aquesta agressió però hauria pogut ser qualsevol perquè no és un cas individualitzat, sinó una estructura patriarcal que ens oprimeix a totes".

També han convocat a mobilitzar-se a Manresa aquesta tarda. Serà amb una cassolada a Sant Domènec en una convocatòria que coincideix amb una protesta contra la sentència que ha condemnat els líders independentistes catalans.