Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir divendres a la matinada dos homes quan transportaven mig quilo de marihuana a Berga.

Els arrestats són dos homes, de 24 i 21 anys i veïns de la Cerdanya, i van ser descoberts en el marc d'un control policial que s'estava portant a terme, de nit, a la carretera C-16, al terme municipal de la capital berguedana.

Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, els agents van aturar un vehicle a l'interior del qual hi havia dos ocupants, que es van mostrar molt nerviosos. A més a més, de l'interior del vehicle en sortia una forta olor de marihuana.

Davant d'aquest fet i la sospita que hi pogués haver aquesta substància al turisme, els agents van escorcollar el vehicle, i sota el seient de l'acompanyant els Mossos d'Esquadra van localitzar-hi una motxilla, a l'interior de la qual hi havia marihuana. En total hi havia uns 500 grams d'aquesta substància. Davant d'aquests fets, els agents van detenir els dos ocupants del vehicle per un delicte de tràfic de drogues.

Els dos detinguts van passar durant el dia d'ahir a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Berga, que en va decretar la seva llibertat amb càr-recs.