Els Mossos d'Esquadra han detingut un total de sis persones amb tres setmanes de diferència per robar en camions a l'àrea de servei de la C-25 de Sant Pere Sallavinera. L'última detenció es va portar a terme dijous passat a la matinada. De fet, des del mes de setembre passat els Mossos d'Esquadra han intensificat la vigilància a l'eix Transversal arran d'un increment de robatoris en camions quan estan estacionats a les àrees de servei que hi ha al llarg d'aquesta carretera.

Aquesta darrera detenció es va fer cap a les tres de la matinada, quan una patrulla que feia prevenció de robatoris en aquesta àrea de servei va veure que hi havia un camió estacionat que tenia la lona tallada i la porta del darrere estava oberta.

Quan els agents s'hi van acostar, van veure que hi havia diverses caixes preparades perquè se les emportessin i un home que s'amagava entre la càrrega. Els mossos li van demanar que sortís i aquest es va entregar.

A més a més, els agents van observar que a la mateixa àrea de servei hi havia tres camions més amb la lona tallada. Davant d'aquests fets, un home de 43 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Santa Coloma de Gramenet va ser arrestat.

El detingut, a qui s'acusa d'un delicte de furt en grau de temptativa, va quedar en llibertat després de declarar amb l'obligació de presentar-se davant del jutge quan aquest el requereixi.

Aquesta és la sisena detenció que han fet els Mossos d'Esquadra per robatoris en aquesta àrea de servei en tres setmanes. El 26 d'octubre passat Regió7 ja informava que els Mossos d'Esquadra van detenir un grup de cinc persones que van ser interceptades després d'haver robat presumptament en un camió a la mateixa àrea de servei. Els cinc detinguts, d'entre 19 i 38 anys, eren veïns de Badalona i Santa Coloma de Gramenet. Fonts dels Mossos d'Esquadra han assegurat que no hi ha cap relació entre entre la detenció de dijous passat i la d'ara fa tres setmanes.