Un treballador ha mort aquest matí en un accident laboral en una empresa de la Pobla de Claramunt, segons han informat els Mossos d'Esquadra. L'accident s'ha produït a les instal·lacions de l'empresa Unión Industrial Papelera, ubicada polígon industrial la Rata. La víctima de l'accident és Jose Antonio Gámez, veí de Vilanova del Camí

L'accident s'ha produït quan un treballador, que acabava de carregar un camió, ha quedat atrapat per una excavadora que també estava fent maniobres de descàrrega, a la zona de matèries primes de l'empresa. L'home treballava per una empresa de transport externa a la papera.

Ràpidament el Sistema d'Emergències Mèdiques s'ha desplaçat al lloc però no han pogut fer res per salvar-li la vida. Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de d'Igualada han rebut avís a les 09:34 hores.

Al lloc dels fets s'han desplaçat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Els fets s'han posat en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.