Una dona ha resultat ferida menys greu aquest dijous al matí en un accident de trànsit a la C-55, que ha obligat a tallar un carril de la via en sentit Barcelona, a Castellbell i el Vilar, i ha provocat retencions importants en ambdós sentits, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

El sinistre s'ha produït a les 6.16 h al punt quilomètric 17 de la via en direcció a Manresa, segons fonts dels Bombers. Un vehicle ha sortit de la via per causes que es desconeixen i la conductora, l'única ocupant, ha quedat atrapada mecànicament, és a dir, no a causa de les ferides sinó perquè la porta del cotxe havia quedat encallada i no s'obria. Els Bombers l'han hagut d'excarcerar.

La dona ha patit ferides de caràcter menys greu, segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), i ha estat traslladada a l'hospital de Manresa. S'han desplaçat fins al lloc dels fets dues dotacions dels Bombers, dues ambulàncies i també agents dels Mossos d'Esquadra.

L'accident ha provocat cues de més de 2 km en sentit sud i d'1 km en direcció nord, segons ha informat Trànsit. A un quart de 9 del matí s'ha reobert el carril tallat i s'ha començat a normalitzar la circulació al tram de la C-55 afectat.