Un accident va obligar a tallar aquest divendres al matí la carretera C-55 en els dos sentits de la marxa a Sant Joan de Vilatorrada durant més d'una hora, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT).

Dos vehicles es van veure implicats en el sinistre, que va tenir lloc a les 7.20 h al punt quilomètric 36, en sentit nord. Segons van assenyalar les mateixes fonts, un dels conductors va resultar ferit de caràcter lleu mentre que una altra persona implicada en el sinistre va resultar il·lesa.

Els Bombers de la Generalitat també van treballar al lloc dels fets per netejar les taques d'oli que afectaven la calçada. La via va quedar reoberta al trànsit a 2/4 de 9 del matí.

D'altra banda, a la C-55 hi va haver retencions a l'alçada de Castellgalí des de poc abans de tres quarts de cinc de la tarda fins gairebé a les vuit del vespre quan la situació es va donar totalment per normalitzada, segons van informar fonts del Servei Català de Trànsit (SCT). Les cues van ser d'uns cinc quilòmetres en sentit nord.