Denunciada penalment per quadruplicar la taxa d'alcohol permesa. Així va acabar la nit de dissabte una conductora de 19 anys de Manresa que tot i haver begut es va posar al volant d'un cotxe i va acabar estampada contra altres dos vehicles que estaven estacionats al carrer de Sant Jaume.

Els fets van tenir lloc, segons la Policia Local de Manresa, a les 6 del matí de dissabte. La noia conduïa un Dacia Sandero, del qual va perdre el control i va xocar contra un Citroen Berlingo aparcat. Aquest, per la força de l'impacte, va malmetre el següent vehicle de la fila, un Volkswagen Golf. Dins del cotxe causant del sinistre hi viatjava una altra noia, de 21 anys i també de Manresa. Cap de les dues va patir ferides.

Agents de la Policia Local van practicar la prova d'alcoholèmia a la conductora, que va tenir de resultat un positiu penal. Primer va donar 0,66 mg/l en aire espirat i, després, 0,64 mg/l. La taxa d'alcohol permesa durant els dos primers anys del carnet de conduir és de 0.15 mg/l en aire espirat. Per això, s'han instruït diligències policials contra la noia conductora del vehicle, autora d'un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.