Només de pensar en el que se'ns apropa si les coses no canvien o no les fem canviar, la pell de gallina o les esgarrifances és poca cosa. Hem d'avançar, fer cada dia un pas més fins aconseguir els nostres propòsits.

Propòsits com fer canvis en el Codi Penal (ja que no poden errar o confondre agressió per violació). Sense oblidar que tot maltractador cal tancar-lo amb una sentència justa.

Un canvi social, difícil i lent, però no impossible, ja que ella mateixa ja és patriarcal, i aquí ajudaríem molt les futures generacions (filles, netes, germanes, nebodes...). De fet, a totes i tots. Sí, tots, perquè en mencionar societat hi entrem totes i tots, tothom. Tothom hauríem de posar el nostre granet de sorra, si realment volem capgirar la visió actual que hi ha en la societat.

I l'inici seria des de casa i a les escoles, però des de menuts. Traient tots els estereotips que engloba la nostra pròpia ment, com per exemple el blau per al nen i el rosa per a la nena. Fora tots els estereotips, que a més a més no són pocs, al contrari, són massa.

Juntes som més, juntes som fortes, juntes som valentes, juntes sumem, juntes som una!

Les dones d'avui en dia volem viure. Les dones ens hem d'empoderar.

Les dones cerquem la igualtat, els drets i els valors que ens pertoquen i que ens hem gua-nyat a pols, i perquè una dona amb poder personal: viu!

La dona empoderada no vol i no accepta el maltractament en la seva vida, i si l'ha viscut, empoderant-se se n'ha desfet.

Hem de ser conscients que podem demanar ajuda, que hem de ser les primeres d'estimar-nos (l'autoestima ha de ser alta i valorar-nos positivament també), d'escoltar-nos i d'escoltar la qui ho necessiti.

Aturem-nos, respirem i endavant, perquè el regal de tot plegat és la vida!