Quatre membres d'una mateixa família d'Igualada s'enfronten a una petició d'11 mesos de presó per intentar estafar una companyia asseguradora.

Segons recull l'escrit de fiscalia, els quatre acusats van tenir un accident el març del 2015, quan viatjaven en un mateix vehicle, i en aturar-se en un pas de vianants, un altre vehicle hi va impactar per darrere. En l'accident, cap dels afectats es va lesionar, segons fiscalia.

Tot i això, els acusats van assegurar en la denúncia que havien tingut lesions. En un primer judici per l'accident, a Igualada, es va arxivar el cas tot i que es va fixar una quantitat màxima a reclamar. Quan més endavant els acusats van presentar la demanda d'execució per cobrar els diners, i en una vista, l'asseguradora s'hi va oposar perquè considerava que les lesions no tenien relació amb l'accident i el jutge va estimar la petició.

Ara, el cas arriba a judici a l'Audiència de Barcelona per un delicte d'estafa en grau de temptativa. Per això, els acusats s'enfronten, per part de la fiscalia, a una petició d'11 mesos de presó i a una pena de multa de 1.500 euros, a raó de 10 euros diaris durant cinc mesos.