Els Bombers han rebut l'avís aquest diumenge al matí que un cotxe havia caigut al riu Llobregat, a Olesa de Montserrat, al costat de la carretera C-55. Les fonts que han alertat de la troballa han vist el vehicle submergit al riu, però ningú ha estat testimoni de la caiguda, segons han explicat els Bombers a aquest diari. Des de minuts abans de les 9 del matí, diverses dotacions dels Bombers i dels Mossos han rastrejat la zona, també amb unitats subaquàtiques.

Segons les mateixes fonts, no s'ha localitzat ningú a l'interior del vehicle. S'ha rastrejat el perímetre del punt on hi ha el turisme submergit i també el primer tram del riu Llobregat, sense èxit. Primer s'ha fet una recerca ocular i s'ha activat l'helicòpter amb càmera tèrmica. Després, s'han anat sumant a la recerca els equips subaquàtics tant de Bombers com de Mossos, que han treballat al lloc dels fets per localitzar el propietari del vehicle, que ja se sospitava que no es trobava al lloc de l'incident.

A la una del migdia, finalment, els Mossos d'Esquadra han localitzat el propietari del cotxe sa i estalvi en una casa okupa a Banyeres del Penedès. Segons fonts del cos policial, l'home ha explicat que se li va avariar el cotxe i el va deixar en un marge de la carretera, la C-55, al seu pas per Olesa de Montserrat. També ha denunciat que, posteriorment, algú li havia fet caure el cotxe al riu intencionadament, segons les mateixes fonts.