La Policia Local de Manresa va detenir la matinada de dissabte a diumenge un home després d'uns aldarulls i una presumpta agressió a un policia, la nit de dissabte a diumenge. Segons han explicat fonts policials, el cos va ser alertat que el client d'un local d'oci del carrer Canonge Muntanyà estava provocant aldarulls. Primer hauria agredit un client i després hauria clavat un cop de puny al nas de la seva parella, provocant-li una hemorràgia, segons testimonis citats per la policia. L'entorn de la parella nega aquest extrem.

Un cop al lloc dels fets, diversos testimonis van manifestar que el presumpte agressor havia marxat i havia entrat en un pàrquing de la zona, on els agents el van trobar tot ple de sang i amb una dona que sagnava pel nas. L'entorn dels joves, però, també nega que la noia tingués cap hemorràgia.

D'altra banda, el vehicle de presumpte agressor tenia trencada la lluna del darrera. Quan els agents intentaven esbrinar què havia passat, l'home, un veí de Sant Joan de Vilatorrada de 29 anys, presumptament es va llençar contra un dels agents, tot fent-lo caure a terra i agredint-lo, motiu que va precipitar la seva detenció. Arran de la detenció, es van haver d'assistir dos agents, un dels quals ha hagut d'agafar la baixa.