La Policia Local de Manresa ha detingut aquesta matinada un veí de Manresa de 32 anys per presumptament agredir a la seva parella al carrer. Els agents li han imputat un delicte de violència dins l'àmbit de la llar.

Els fets han tingut lloc als voltants de les tres de la matinada, quan una trucada telefònica ha alertat la sala del 092 de que un home estava agredint una dona al carrer Barcelona de Manresa. La persona que va telefonar va proporcionar una descripció molt detallada tant de l'home com de la dona.

Diverses unitats de la Policia Local es van dirigir al lloc dels fets i testimonis van informar que la parella s'acabava d'introduir en un domicili, on els agents van presentar-se i van comprovar que a l'interior hi havia un home i una dona, que coincidien totalment amb la descripció facilitada.

La dona, una jove de 26 anys, presentava una ferida oberta i sagnant al llavi i diverses erosions a tot el cos. Es van avisar els serveis d'emergències per tal que atenguessin la dona i es va detenir i imputar l'home.