Dues persones han mort aquesta tarda en un xoc frontal a la carretera C-37, a Sant Salvador de Guardiola. El Servei Català de Trànsit ha informat que hi ha hagut un sinistre de trànsit amb dues víctimes mortals al punt quilomètric 80 de la via. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 15.49h.

Per causes que encara s'estan investigant i segons les primers informacions policials, dos turismes han topat frontalment i arran de la col·lisió han mort els dos ocupants d'un dels cotxes. Es tracta del conductor, A.V.E, i de la passatgera davantera, C.R.P, tots dos de 66 anys d'edat i veïns de Manresa. D'altra banda, el conductor de l'altre vehicle implicat en el sinistre ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l'hospital d'Igualada.

Arran de la incidència, s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l'helicopter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). En quant a l'afectació viària, la carretera ha romangut tallada d'ençà dels fets i s'han fet desviaments senyalitzats fins a les 18h, hora que s'ha restablert la circulació.

Amb aquestes víctimes, són 167 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.