Un home de 51 anys i veí de Manresa va acabar detingut el dia de Nadal després d’assetjar una jove a Manresa. Segons han explicat fonts de la Policia Local, el passat dia 25 de desembre a la tarda, van rebre una trucada en la qual s’informava que tres homes estarien assetjant una noia a la zona de les Bases de Manresa. Quan la dotació policial va arribar al lloc dels fets, la noia els va explicar que uns homes que no coneixia de res, se li havien acostat fent-li insinuacions de forma insistent. Finalment ella es va sentir atemorida i va trucar a la policia.

Un testimoni va indicar a la patrulla que un dels tres homes s’havia ficat en un establiment proper, adreçant-se la patrulla al lloc on estava el presumpte assetjador que, en veure els agents, va llençar al terra dos embolcalls que duia a sobre i va fugir corrents, enfrontant-se als agents que intentaven detenir-lo, agredint-ne un d’ells. A les dues bosses que va llençar hi havia 12 grams d’una substància que, pendent d’anàlisi, semblava cocaïna.

L’individu, un home de 51 anys domiciliat a Manresa, va ser detingut i se li imputa el delicte d’atemptat a agents de l’autoritat, una infracció governativa per la tinença de drogues i s’investiga si finalment se l’imputen més fets.