La policia local de Manresa ha fet dues noves detencions relacionades amb l'onada de robatoris que hi ha des de principi d'aquest mes als comerços del centre de Manresa. Les dues darreres detencions es van fer el dia de Sant Esteve. Segons han informat fonts de la mateixa policia local, en aquesta ocasió les detencions es van fer cap a quarts de set del matí, quan van rebre l'avís que hi havia dos joves que estaven forçant la persiana metàl·lica d'una botiga.

Arran de l'avís, diverses patrulles es van desplaçar fins al lloc dels fets i van enxampar els presumptes lladres just quan estava fugint del lloc dels fets i van ser detinguts a prop de la botiga. Els arrestats són un jove de 20 anys, domiciliat a Manresa i un altre és un menor de 16 anys que ja havia estat arrestat aquest dilluns passat.

Des de final de novembre els botiguers del centre de Manresa han denunciat que estan patint una onada de robatoris i intents de robatoris nocturns. Arran dels fets, tant la Policia Local com els Mossos d'Esquadra han fet ja una quinzena de detencions, però els lladres, la majoria reincidents, continuen actuant un cop el jutge els deixa en llibertat.

Fins ara s'han produït robatoris i intents de robatoris a tot tipus d'establiments: farmàcies, de moda, de restauració, forns de pa i d'art, entre d'altres.