Els Mossos d'Esquadra busquen un veí de Sant Salvador de Guardiola que va desaparèixer dissabte al matí. La investigació de la policia situa l'home, Carlos Torné Prat, fora del municipi, i és que un conductor de bus recorda que es va desplaçar amb autocar fins a Manresa el mateix dia de la seva desaparició. Torné, que és professor d'anglès, va discutir amb familiars el mateix dissabte i llavors la família en va perdre el rastre. Diumenge van denunciar la seva desaparició a la policia i va començar un operatiu de recerca amb la participació dels Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil i els Bombers.

Des de diumenge, se l'ha estat buscant per les zones que més freqüentava i en àrees boscoses del municipi amb la unitat canina dels Bombers. La recerca es va cancel·lar ahir a la tarda, quan la policia va saber que Torné segurament és fora del poble bagenc.

Segons informació facilitada pels Bombers, aquest veí de Sant Salvador de Guardiola no està malalt, no pren substàncies estupefaents ni medicaments. Torné té 49 anys, pesa uns 80 quilos i fa 1,71 d'alçada.

La policia i els Bombers estan esperant una valoració del cas per poder decidir on focalitzen a partir d'ara la recerca.