La Policia Local de Manresa va detenir diumenge a la tarda i per quarta vegada durant aquest mes de desembre un jove de 18 anys per un presumpte delicte de receptació, que consisteix a ajudar, amagar, adquirir o beneficiar-se dels objectes o efectes que provenen d'un delicte.

Els fets van passar a quarts de sis de la tarda, quan una patrulla de la policia que efectuava tasques de prevenció a la zona del Nucli Històric va apreciar que tres joves, que caminaven en la seva direcció, van girar cua sobtadament en veure la patrulla. Identificats els joves, els agents van copsar que el telèfon mòbil que duia un d'ells era igual que un dels sostrets en un robatori amb força comès la setmana passada en un comerç de la ciutat, així que van sol·licitar la comprovació del número IMEI, el qual, efectivament, constava sostret a les bases de dades del sistema informàtic policial, motiu pel qual va ser detingut.

Es dona la circumstància que aquest jove havia estat detingut el dia abans com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força, i que també ho havia estat els dies 7 i 19 de desembre.