L'operatiu de recerca del veí de Sant Salvador de Guardiola que va desaparèixer dissabte se centra ara fora de la població. Fins dilluns, Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil i Bombers van buscar als llocs on el veí desaparegut, Carlos Torné Prat, solia anar i també a la zona boscosa del terme municipal. La investigació de la policia situa l'home fora de Manresa, i és que un conductor de bus recorda que es va desplaçar amb autocar fins a Manresa el mateix dia de la seva desaparició.

Els guàrdies municipals de Sant Salvador de Guardiola encara buscaven dimarts al matí l'home en l'entorn del municipi, però la investigació dels Mossos se centra fora i guanya força la hipòtesi d'una marxa voluntària, arran d'una discussió familiar dissabte al matí, moment en què se li va perdre el rastre. Torné és professor d'anglès, té 49 anys, pesa uns 80 quilos i fa 1,71 d'alçada.

Fonts de l'Ajuntament indiquen que la investigació ara se centra en l'àrea metropolitana, on Torné anava sovint i hi tenia un domicili. Les alarmes van saltar perquè havia marxat sense el mòbil ni la cartera.

Diumenge, la família va denunciar la seva desaparició a la policia i va començar un operatiu de recerca amb la participació dels Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil i els Bombers. La recerca es va cancel·lar dilluns a la tarda quan la policia va saber que Torné segurament es troba fora del poble bagenc.

Segons informació facilitada pels Bombers, aquest veí de Sant Salvador de Guardiola no està malalt, no pren substàncies estupefaents ni medicaments.