"Truca a emergències, t'estimo". Aquestes van ser les úniques paraules que una jove d'origen anglès va poder dir-li al seu marit abans de morir de manera sobtada als 36 anys d'edat. Segons la premsa anglesa, la defunció es va produir per culpa d'un simple virus que hauria agafat durant la celebració de les festes de Nadal.

Tot va començar quan Liz Mellor va emmalaltir durant un sopar. Quan va ser al metge li van dir que tenia "un virus", segons va relatar en conversa amb diversos periodistes anglesos la germana de l'ara morta. El que no semblava és que el fatal desenllaç estigués tan a prop.La noia va morir després de cridar que no podia respirar.

La família de la jove encara no pot creure que hagi perdut a aquesta mare de família amb tres fills "que il·luminava tot amb el seu somriure". La noia, infermera de professió, feia nou anys que estava casada amb el seu marit. "El Nadal era el seu moment preferit de l'any, en el qual ens ajuntàvem tots", recordava la seva germana encara commocionada pel succeït. Va ser precisament aquesta dona d'origen anglès la que va trobar el cadàver en un moment que ara assegura que no podrà oblidar mai.

"Vaig pensar que era un malson irreal", va concloure. "Gairebé no va tenir temps de baixar corrent les escales i dir-li al seu marit que truqués a emergències", va lamentar posant èmfasi que la seva germana mai s'havia posat malalta.