La Policia Local de Sant Vicenç, amb la col·laboració del cos dels Mossos d'Esquadra, va detenir tres persones, la nit de diumenge a dilluns, quan presumptament intentaven entrar per la força en un comerç del municipi.

La col·laboració ciutadana, segons ha explicat l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet en una nota de premsa, va permetre portar a terme aquestes tres detencions, ja que va ser un veí qui va alertar la Policia Local que hi havia tres persones que estaven forçant la porta d'un establiment especialitzat en la venda de bicicletes que és situat al carrer de l'Enginyer Llansó.

Arran de l'avís d'aquest veí, els agents de la Policia Local de Sant Vicenç es van desplaçar de seguida fins al lloc dels fets i van poder detenir el presumptes autors de l'intent de robatori als carrers de l'entorn en una actuació que van acabar fent de manera conjunta amb els Mossos d'Esquadra.

Els tres presumptes autors de l'intent de robatori van forçar el pany de l'establiment, tot i que, segons van explicar les fonts, no va arribar a entrar-hi.

Amb tot, la policia va trobar una furgoneta estacionada davant l'establiment, a la qual presumptament els arrestats havien fet el pont, i en la qual presumptament volien carregar les bicicletes que eventualment haguessin aconseguit sostreure de l'establiment del qual havien forçat el pany de la porta.

Els tres homes detinguts van passar a disposició judicial, al jutjat que estava de guàrdia, dimarts passat i van quedar en llibertat pendents de la celebració del judici per l'intent de robatori.