La Policia Local de Sant Vicenç i els Mossos d'Esquadra van detenir tres persones, la matinada de diumenge a dilluns, quan intentaven entrar per la força en un comerç del municipi.

La col·laboració ciutadana, segons explica l'ajuntament en una nota de premsa, va permetre fer aquestes detencions, ja que va ser un veí qui va alertar la policia local que tres persones forçaven la porta d'una botiga especialitzada en la venda de bicicletes al carrer de l'Enginyer Llansó.

Els agents de la Policia Local de Sant Vicenç es van desplaçar de seguida fins al lloc dels fets i van poder detenir el presumptes autors de l'intent de robatori als carrers de l'entorn en una actuació conjunta amb els Mossos d'Esquadra.

Els presumptes autors van forçar el pany de l'establiment, tot i que no hi van accedir i també havien fet el pont a una furgoneta estacionada davant de l'establiment amb la presumpta intenció de carregar-hi les bicicletes.

Els tres homes detinguts van passar a disposició judicial aquest dimarts i van quedar en llibertat pendents de judici per intent de robatori.