El telèfon d'emergències 112 ha rebut 1.060 trucades pel fort vent fins a les 7h d'aquest dilluns, sobretot del Maresme (386) i el Barcelonès (348). El vent més fort s'ha registrat a Puig Sesolles (Vallès Oriental), amb cops màxims de 121 km/h; Cabrils (Maresme), amb 117 km/h i Malgrat de Mar (Maresme), amb 87 km/h.

Els Bombers han atès 611 serveis, la majoria al Maresme, Barcelonès i els Vallesos, per retirar arbres caiguts, mobiliari urbà i elements inestables d'edificis. Concretament, els Bombers han atès 430 serveis a la regió metropolitana nord; 98 a la de Girona; 57 a la regió metropolitana sud; 16 a la central; 5 a la de Lleida; 3 a Tarragona i 2 a les Terres de l'Ebre.

La comarca més afectada per les ventades a la Catalunya Central ha estat el Moianès. Els Bombers han realitzat una desena de sortides per problemes menors amb arbres, fanals i teulades.

Un arbre ha caigut al carrer de la Llum de Castellcir; una planxa d'una teulada s'ha despenjat a la carretera N41c a Moià; un fanal ha caigut a la plaça Major de Moià; un arbre a la Bv 4315 a Santa Maria d'Oló i una claraboia s'ha vist afectada al carrer de la Tosca de Moià.