La Policia Local de Solsona va enxampar i identificar vuit persones, totes de fora del municipi, mentre arrencaven l'estelada de la rotonda que hi havia a la carretera de Manresa a l'altura del car-rer del Pedraforca, segons va informar ahir l'Ajuntament de Solsona en una nota de premsa.

Segons les mateixes fonts, aquestes persones una estona abans haurien sostret les estelades que hi havia a l'avinguda del Pont. Tot i això, els agents de la Policial Local no van localitzar cap de les banderes que presumptament van sostreure els vuit identificats. Els fets van passar diumenge cap a les 5 de la matinada.

Segons l'alcalde, David Rodríguez, aquesta actuació, juntament amb la detenció d'un lladre el dia abans, «fan palesa la professionalització del cos» de la Policia Local. «Moltes de les tasques dels agents no es visibilitzen i no són agraïdes», constata Rodríguez. En pocs dies «han enxampat els autors de diversos actes delictius que hem de reconèixer», perquè demostra que «estan a l'aguait i contribueixen a mantenir el nivell de seguretat de Solsona i la percepció que en tenim la ciutadania».