La fiscalia demana una pena de presó de quatre anys per a un jove de 25 anys al qual acusa d'agredir un altre home al mig del carrer a Igualada.

Segons el relat de conclusions provisionals del ministeri fiscal, l'acusat, A. V. G., presumptament va propinar diversos cops de puny a la cara i al cos d'un altre home, a la plaça de Can Font de la capital anoienca, el dia 26 de juliol del 2018, cap a dos quarts de set de la tarda.

Com a conseqüència de l'agressió, la víctima va patir diverses lesions que li van requerir punts de sutura i a més li va quedar una cicatriu de quatre centímetres.

El ministeri públic considera els fets un delicte de lesions pel qual reclama una pena de quatre anys de presó per a l'acusat. A més a més, demana que el processat indemnitzi la víctima amb 12.021 euros per les seqüeles que li ha causat l'agressió i amb 480 euros pel temps de curació de les lesions, que va ser de 12 dies, segons el mateix escrit de fiscalia.

El judici per aquest cas és previst per al dijous de la setmana que ve, 6 de febrer, a la secció vuitena de l'Audiència de Barcelona.