Aquest diumenge van detenir quatre homes, d'entre 22 i 35 anys, de nacionalitat espanyola, i veïns de Sant Adrià del Besòs, Badalona i Barcelona, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. . A un d'ells també se'l va denunciar per dos delictes contra la seguretat viària: per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir i per conducció temerària. En una operació que hi van participar els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Igualada.

Aquesta matinada sobre les quatre de la matinada, els mossos van rebre l'avís d'un testimoni que informava que quatre persones estaven intentant robar a la cafeteria d'una àrea de servei situada a la carretera A-2, a l'Anoia. Quan van arribar els agents, els pressumptes lladres van fugir en cotxe i els mossos els van perseguir. Mentrestant, una patrulla es va quedar a l'àrea de servei on va localitzar i detenir un dels presumptes autors que s'havia amagat entre els camions estacionats. El agents, també van comprovar que el vidre de la cafeteria estava trencat i que a l'interior faltava la màquina enregistradora.

La persecució per l'autovia A-2 va durar diversos quilòmetres, fins que finalment, a l'alçada del municipi del Bruc, els lladres van sortir de via i van fugir pel bosc. Minuts després, els agents van localitzar els tres presumptes autors ferits lleus amagats entre els matolls. A l'interior del vehicle es va trobar la caixa enregistradora i diverses eines per cometre robatoris. Els mossos van detenir les quatre persones per un delicte de robatori amb força i, a més, també van denunciar el conductor per dos delictes contra la seguretat viària.

Els detinguts passaran avui a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada.