Els Bombers han treballat aquesta passada nit i matinada per apagar tres incendis de contenidors en diversos municipis de la Catalunya Central. El primer foc es va declarar ahir a la nit, a les 23.10h, a la Llacuna. Els veïns van poder apagar les flames i quan els Bombers van arribar al lloc dels fets l'incendi estava extingit.

A 2/4 de 5 de la matinada, un altre contenidor s'ha incendiat a Manresa, al carrer de Puig i Cadafalch, a Cal Gravat. Una dotació ha treballat durant deu minuts per apagar el foc. L'últim incident d'aquest tipus s'ha produït unes hores més tard a Martorell, al parc forestal de Can Cases, a 2/4 de 8 del matí. S'ha desplaçat fins al lloc dels fets una dotació.

Crema runa en un descampat a Igualada

Segons han informat fonts del cos d'emergències, ahir a la nit van rebre l'avís d'un altre incendi a Igualada, al carrer de Sant Carles. En aquest cas va cremar una pila de runa que hi havia en un descampat, sense provocar altres danys materials. El foc es va originar a les 21.20h i va ser apagat en pocs minuts.