La fiscalia demana una condemna de sis anys de presó per a un bagenc, J. E. R. de 43 anys d'edat, acusat d'abusar sexualment de la seva fillastra.

Segons l'escrit de conclusions provisionals del ministeri públic, entre els anys 2013 i 2015, l'home presumptament feia tocaments a la nena aprofitant les estones que en què la mare de la noia i parella d'ell no estava a casa. En una ocasió, diu, l'escrit d'acusació que quan la nena tenia 14 anys, l'home va abaixar la roba interior de la menor i la va fer sexe oral.

El ministeri públic considera que la noia «va consentir aquest fets degut a la seva curta edat i al respecte i obediència que li devia a l'acusat, a qui havia considerat el seu pare biològic fins als 12 anys d'edat».

En el seu escrit de conclusions provisionals, el fiscal acusa l'home d'un delicte continuat d'abusos sexuals sobre una menor d'edat i demana que se li imposi una condemna de sis anys de presó i una ordre d'allunyament de 1.000 metres de la noia e nun termini superior als 10 anys a la pena de privació de llibertat.