Una conductora de 23 anys, veïna de Manresa, que circulava sota els efectes de l'alcohol va tenir un accident ahir a la matinada contra tres vehicles estacionats a l'Oms i de Prat. Segons van informar fonts de la Policia Local, la jove va sortir de la via al carrer Roger de Flor amb el carrer Oms i de Prat i va col·lidir amb tres turismes aparcats a la zona.

L'accident es va tenir lloc minuts després de la mitjanit. La conductora va resultar il·lesa i el seu acompanyant, un veí de Manresa de 27 anys, ha patir ferides menys greus. La jove va donar un resultat de 0,70 mg/l en aire espirat al test d'alcoholèmia que li van realitzar els agents, motiu pel qual s'han instruït diligències policials contra ella com a presumpta autora d'un delicte contra la seguretat del trànsit.

D'altra banda, la Policia Local de Manresa va enxampar ahir a la matinada dues persones que conduïen begudes, en diferents controls, i les va denunciar penalment com a presumptes autores d'un delicte contra la seguretat del trànsit. D'una banda, a les 00.20 h, una patrulla que realitzava un control preventiu al carrer de la Font del Gat va aturar un conductor, veí de Manresa i de 47 anys, que va donar 0,85 mg/l en aire espirat en la primera prova i 0,81 mg/l en la segona.

Unes hores més tard, al voltant d'un quart de 5 de la matinada, agents de la Policia Local van detectar un vehicle que efectuava una infracció viària a la carretera del Pont de Vilomara. La conductora, una veïna de Manresa de 35 anys, va ser sotmesa també a les proves d'alcoholèmia i estupefaents i va donar positiu en consum d'alcohol. El resultat va ser de 0,83 mg/l en aire espirat en la primera prova i de 0,81 mg/l en la segona.