A primera hora del matí d'ahir hi va haver un accident de trànsit al carrer de la Font dels Capellans, cruïlla amb el de Granollers, on hi ha la residència d'avis de la Font dels Capellans. A la prova d'alcoholèmia, la conductora va donar positiu amb una taxa penal.

La noia que conduïa, que anava beguda i acompanyada per una altra noia, hauria tingut una pèrdua del control del vehicle, va informar la Policia Local, i va xocar amb un altre vehicle que estava aparcat i amb un segon que circulava en sentit contrari al seu. Després, el cotxe va bocar i va quedar recolzat en un dels laterals.

Els Bombers van treure les dues noies del cotxe i van ser traslladades a l'Hospital Sant Joan de Déu amb ferides de caràcter lleu. No hi va haver cap altra persona ferida. A la conductora se li va practicar la prova d'alcoholèmia i va donar positiu amb una taxa penal, van informar les fonts de la Policia Local. Els fets van tenir lloc pels volts de 3/4 de 7 del matí.

Dues alcoholèmies penals més

La de la Font dels Capellans no va ser l'única alcoholèmia penal registrada ahir. Segons les mateixes fonts, durant la matinada van fer dues proves més a sengles conductors que circulaven de forma erràtica i les dues van resultar positives i amb grau penal.

L'alcoholèmia representa el volum d'alcohol que hi ha a la sang i es mesura en grams d'alcohol per cada litre de sang o el seu equivalent en aire espirat. Segons el volum, pot ser de grau civil o penal.

Segons la direcció general de Trànsit, l'alcohol està implicat entre el 30 i el 50% dels accidents de trànsit mortals.