Un nen de 8 anys ha resultat ferit de gravetat quan aquest dilluns a la tarda li ha explotat un petard a la mà i ha sigut traslladat amb l'helicòpter medicalitzat fins a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. Un altre de 7 anys, ha resultat ferit en estat menys greu i ha estat traslladat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Segons han explicar fonts coneixedores del cas a Regió7, els dos menor estaven, quan haurien trobat aquest petard, en un descampat situat del carrer Verge del Roser de Palà de Torroella, al terme municipal de Navàs.

Al nen de vuit anys, aquest petard li ha acabat explotant a la mà, tot provocant-li importants ferides a la mateixa mà i també alguna ferida a la cara. Com a conseqüència d'aquestes ferides el menor ha estat traslladat amb l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, després de rebre l'avís de l'accident, cap a dos quarts de sis de la tarda, segons han confirmat fonts del SEM.

L'altre menor, en aquest cas de set anys d'edat, que estava amb ell quan han passat els fets i que també ha resultat afectat per la deflagració del petard ha estat traslladat fins a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa en estat menys greu, amb una ambulància bàsica també del SEM.