Un nen de 8 anys d'edat va resultar ferit de gravetat quan ahir a la tarda li va explotar un petard a la mà, i va ser traslladat amb un helicòpter medicalitzat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. Un altre nen, de 7 anys, va resultar ferit en estat menys greu i va ser traslladat a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Segons van explicar fonts coneixedores del cas a Regió7, els dos menors estaven jugant quan haurien trobat aquest petard en un descampat situat del carrer Verge del Roser de Palà de Torroella, al terme municipal de Navàs.

Al nen de vuit anys aquest petard li va acabar explotant a la mà, tot provocant-li importants ferides a la mà i també alguna ferida a la cara. Com a conseqüència d'aquestes ferides el menor va ser traslladat amb l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, després de rebre l'avís de l'accident, cap a dos quarts de sis de la tarda, segons van confirmar fonts del SEM.

L'altre menor, en aquest cas de set anys d'edat, que era amb ell quan van passar els fets i que també va resultar afectat per la deflagració del petard, va ser traslladat fins a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa en estat menys greu, amb una ambulància bàsica també del SEM.