Un veí d'Òdena de 36 anys, F. J. O. F., va morir ahir al migdia com a conseqüència d'un xoc frontal entre el vehicle que conduïa i un camió quan circulaven a l'altura del quilòmetre 29 de la C-15, al terme municipal de Sant Quintí de Mediona, a la comarca de l'Alt Penedès.

L'altre conductor implicat en l'accident, el camioner, va patir lesions de gravetat menor, segons van informar fonts del Servei Català de Trànsit (SCT).

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'accident a tres quarts de 12 del migdia i es van activar un total de set patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van fer tasques d'alliberament, i una ambulància i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Com a conseqüència de l'accident la C-15 va quedar tallada en els dos sentits de la marxa i el trànsit es va haver de desviar per la carretera C-244 mentre es feien les tasques d'evacuació i neteja de la calçada.

Amb aquesta ja són 18 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a la xarxa de carreteres interurbanes de Catalunya.