Almenys nou vehicles van aparèixer ahir al matí a Sant Fruitós de Bages amb els vidres trencats. A més, han robat diversos objectes i pertinences que els lladres han trobat al seu interior.

Els vehicles afectats estaven aparcats en diferents zones del municipi, com la Rosaleda i l'entrada al municipi des de Navarcles, segons han explicats fonts municipals. Els fets van passar la nit de dijous a divendres i s'estan investigant. Ahir, també s'estava pendent de si finalment hi havia més vehicles afectats.

Des de fa uns mesos a la comarca s'estan produint casos de vehicles amb els vidres trencats dels quals s'han robat objectes del seu interior. El mes de setembre passat a Manresa van aparèixer 34 vehicles amb els vidres trencats en diferents zones de la ciutat. A principi de novembre també van aparèixer una trentena de cotxes amb el vidres trencats a Calaf. I aquest dimarts, la Policia Local de Manresa va detenir un jove com a presumpte autor d'un intent de robatori en un vehicle al qual ja havia trencat el vidre al carrer.