Un home de 53 anys, veí de Barcelona, ha passat tota la nit al ras a la serra de Busa, al Solsonès, on va sortir aquest dissabte d'excursió. Es va fer un esquinç al peu que li impedia caminar. Després de tota una nit de recerca, finalment l'han trobat aquest diumenge a les 9 del matí.

La família va donar l'avís dissabte cap a les 1/4 de 10 del vespre. Va informar que l'home havia anat d'excursió a la serra de Busa i que no havia tornat. També va donar informació de les rutes que acostumava a fer.

Es van activar els GRAES dels Bombers, unitats canines i efectius dels Mossos d'Esquadra. A Aiguaviva van localitzar el cotxe de l'excursionista, i es va començar a fer la recerca a la zona més propera al vehicle. L'operació va continuar per cingleres, el pla de Busa, el serrat de les Vídues i fins i tot la presó natural de Capolatell.

A les 5 de la matinada es va aturar la recerca per motius de seguretat i es van començar els preparatius per reiniciar l'operació de rescat a primera hora del matí amb l'ajut d'un helicòpter dels Bombers i un dels Mossos d'Esquadra.

Poc després de les 9 del matí, els Bombers van trobar l'excursionista. Tenia un esquinç al peu i no podia caminar. Els GRAE el van immobilitzar i va ser traslladat amb ambulància fins a l'Hospital de Berga.