Un total de 14 vehicles van aparèixer amb els vidres trencats a Berga dimecres passat al matí. Els Mossos d'Esquadra estan investigant el fets que van tenir lloc la setmana passada per tal de poder-ne determinar l'autoria.

Segons han explicat fonts dels Mossos d'Esquadra, que fins ara han rebut un total de 14 denúncies per fets que van passar la nit de dimarts a dimecres a Berga, els lladres van sostreure diversos objectes de l'interior dels cotxes afectats, però només aquelles pertinences de valor que estaven més a la vista, sense entretenir-se excessivament en cadascun dels vehicles afectats.

Els automòbils als quals es van trencar vidres i de l'interior dels quals es van emportar objectes, segons van assenyalar les mateixes fonts, estaven aparcats a la zona del Pla de l'Alemany, al car-rer Prat de la Riba, al de Casanovas i també n'hi havia a la carretera de Solsona.

Precisament la setmana passada, en aquest cas la nit de dijous a divendres, a Sant Fruitós de Bages també van aparèixer almenys nou vehicles amb els vidres trencats i dels quals els lladres també haurien sostret alguns dels objectes que hi havia a l'interior, tal com ja va explicar Regió7 dissabte passat.

En el cas de Sant Fruitós de Bages, els diferents vehicles afectats es trobaven estacionats al barri de la Rosaleda i altres estaven a l'accés al municipi a través per la car-retera de Vic, a la zona més propera a Navarcles, segons van informar fonts municipals.