Dos joves de 18 anys i un de 19 van ser detinguts la matinada d'ahir per la Policia Local de Manresa després de ser sorpresos mentre intentaven robar en una òptica situada al centre de la capital del Bages. El més gran dels tres joves arrestats és veí de Terrassa i els altres dos són manresans.

Els fets que van acabar amb la detenció dels tres nois van tenir lloc, segons va explicar ahir la Policia Local, a 3/4 de 5 de la matinada, quan una unitat policial que patrullava pel passeig de Pere III va veure dos joves que estaven ajupits, aguantant una persiana mig oberta d'una òptica.

En apreciar la presència policial, els dos joves, més un tercer que va sortir de l'interior del negoci, van fugir corrent en direcció al carrer Canonge Mulet.

Un total de tres patrulles uniformades i una altra de no uniformada van participar en la recerca dels tres joves, que, tot i separar-se, finalment van poder ser detinguts poc després en diferents carrers de la rodalia del passeig de Pere III. Com a conseqüència dels fets, als tres joves se'ls imputa un presumpte delicte de robatori amb força.