Els dos presumptes lladres als quals s’acusa d’un robatori a una casa de les Brucardes divendres passat aniran a judici el proper 18 de març segons han confirmat fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) a Regió7.

Els dos homes van ser detinguts el mateix divendres poc després dels fets en un control dels Mossos d’Esquadra a la C-16, a l’alçada de Castellbell i el Vilar, en el marc d’un operatiu amb la Policia Local de Sant Fruitós. Gràcies al ràpid avís d’un veí quan els lladres encara eren en una casa, van poder visionar les càmeres de seguretat i detectar el vehicle sospitós quan fugia del municipi, i els Mossos d’Esquadra van poder detenir els lladres a la C-16.

En el moment de la detenció, un dels arrestats portava a sobre una de les arracades que havien estat sostretes a la casa de les Brucardes. L’endemà, els Mossos van trobar més joies que els lladres també haurien sostret del mateix habitatge en un voral de l’autopista on els sospitosos les haurien abandonat en adonar-se que hi havia el control policial.