L'episodi de fort vent que ahir va afectar Catalunya, i en especial les comarques d'interior, va deixar al Bages i a l'Anoia registres que feia 11 anys que no es veien (des del 24 de gener del 2009), com una ratxa de 92,2 km/h que es va detectar a Castellnou i una de 89,3 km/h a la Panadella. A tot Catalunya, la més forta va ser una ratxa de vent de 160,6 km/h registrada als 1.668 metres del Puig Sesolles, al Montseny.

Relacionat amb el temporal de vent, els Bombers van atendre ahir un total de 34 avisos procedents de la regió central. Les incidències més destacades van ser al matí quan la branca d'un arbre va caure sobre un cotxe a la carretera de Berga de Sant Fruitós, a l'alçada del polígon Casanovas, encara que no va provocar ferits. A la C-55 també un arbre va caure sobre el parabrisa d'un cotxe, a la zona de la benzinera de Sant Jordi, també sense provocar ferits.

D'altra banda, a Manresa, també al matí els Bombers es van desplaçar fins a la plaça de Sant Domènec, on van revisar una façana, encara que finalment va resultar ser una falsa alarma, segons van informar fonts del mateix cos.

A més del vent, en municipis com Sallent, Santpedor i Súria va caure pedra -en punts de forma intensa- i els carrers van quedar emblanquinats.

Més enllà de la Catalunya Central, a Cervera (Segarra) i a Canet d'Adri (Gironès) va volar la coberta del pavelló esportiu. A Palamós, una persona va resultar ferida en caure-li una teula.