Un camió que transportava productes carnis s'ha accidentat aquest dimarts al matí a la C-25, al seu pas per Sant Fruitós de Bages Els fets han tingut lloc al quilòmetre 136 en direcció a Vic, a un quart de 9 del matí, segons fonts dels Bombers, que han enviat quatre dotacions al punt de l'accident.

El vehicle bolcat és un camió articulat que transportava pernils. El camioner ha resultat ferit lleu, segons les mateixes fonts, i ha pogut sortir del vehicle pel seu propi peu. Quan els Bombers han arribat l'home ja era fora del camió. Personal del SEM l'ha atès al lloc dels fets però no ha hagut de ser traslladat a l'hospital.

7

Camió bolcat a la C-25, a Sant Fruitós

L'accident ha provocat importants complicacions al trànsit al tram afectat, passat l'enllaç de l'eix Transversal amb la C-16, ja que el camió ha quedat ocupant completament un carril de la via en sentit Vic (el que toca a la mitjana) i només hi ha un carril obert. A un quart d'11 del matí es registra un quilòmetre d'intensitat viària, segons Trànsit.

A banda de les quatre dotacions de Bombers, treballen en l'accident tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del SEM.