Un camió que transportava productes carnis es va accidentar ahir al matí a la C-25, al seu pas per Sant Fruitós de Bages, i va acabar bolcant. Els fets van tenir lloc al quilòmetre 140 en direcció a Vic, a un quart de 9 del matí, segons fonts dels Bombers, que van enviar quatre dotacions al punt de l'accident.

El vehicle que va bolcar era un camió articulat que transportava pernils. L'accident va tenir lloc a l'altura de la sortida cap al polígon industrial Carretera de Berga, als Plans de Santa Anna.

El conductor va resultar ferit lleu, segons les mateixes fonts, i va poder sortir del vehicle pel seu propi peu. De fet, quan els Bombers van arribar l'home ja era fora de la cabina del tràiler. Personal del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) el va atendre al lloc dels fets però no va caldre traslladar-lo a l'hospital.

Problemes de trànsit

L'accident va provocar importants complicacions al trànsit al tram afectat, prop de l'enllaç de l'eix Transversal amb la C-16, ja que el camió va quedar ocupant completament un carril de la via en sentit Vic (el que toca a la mitjana) i només hi havia un carril obert. A un quart d'11 del matí es registrava un quilòmetre d'intensitat viària, segons Trànsit.

A banda de les quatre dotacions de Bombers, van treballar en l'accident tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del SEM.