Un jove de 22 anys d'edat, veí de Manresa, va resultar ferit de caràcter greu dimarts a la nit en un accident de trànsit a Manresa.

La motocicleta amb què viatjava el jove va xocar frontalment amb una furgoneta a la cruïlla entre el carrer del Bruc i el carrer el Saclosa, segons van informar ahir fonts de la Policia Local de Manresa.

L'accident entre els dos vehicles va tenir lloc quan faltaven cinc minuts pera 2/4 d'11 de la nit, per causes que es desconeixen.

El motorista va ser atès per personal sanitari al mateix lloc dels fets i després d'aquesta primera atenció al lloc de l'accident va ser traslladat fins a l'Hospital de Sant Joan de Déu amb ferides de pronòstic greu.

Pel que fa a la furgoneta que també es va veure implicada en la col·lició, hi viatjaven un noi i una noia, tots dos també veïns de Manresa, que van sortir il·lesos de l'accident.

Els agents de la Policia Local van practicar les proves d'alcoholèmia i de drogues al conductor de la furgoneta, que com el motorista també té 22 anys d'edat, i els resultats de les proves van resultar negatius.