Els Mossos d’Esquadra van detenir, el dilluns 24 de febrer, tres homes de nacionalitats marroquina i romanesa, de 23 a 31 anys i veïns d’Abrera i Martorell com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació.

La investigació es va iniciar a començaments del mes de febrer, quan els investigadors van tenir coneixement d’un robatori amb violència i intimidació en un supermercat situat al municipi de Martorell.

Tres persones, clients habituals de l’establiment, de forma coordinada, havien sostret diverses ampolles d’alcohol, només amb unes hores de diferència, i havien amenaçat i intimidat un dels treballadors per aconseguir el seu objectiu. Posteriorment, van intentar endur-se per tercera vegada en el mateix dia, productes sense pagar de l’establiment i van amenaçar dos dels treballadors del supermercat.

Gràcies a les gestions d’investigació i a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, els agents van aconseguir identificar els tres presumptes autors dels fets i finalment, el 24 de febrer els van detenir com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els arrestats, amb tretze antecedents anteriors, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.