Tres persones, dues dones i un home, s'han apunyalat i han resultat ferits aquest dijous a primera hora del matí a Manresa, al barri de Vic-Remei, segons ha pogut saber Regió7. Segons han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra a aquest diari, les tres persones s'han barallat i s'han agredit mútuament amb una arma blanca. El cos policial ha obert una investigació per aclarir els fets i les primeres informacions apunten que el motiu de la barralla podria estar relacionat amb drogues.

Els agents han rebut l'avís a les 6 del matí. Els fets haurien tingut lloc a l'interior d'un domicili al carrer de les Reparadores, a tocar del carrer Remei de Dalt. Quan han arribat al lloc dels fets, els Mossos d'Esquadra s'han trobat dues dones, un de 28 anys i una altra de 35, amb ferides d'arma blanca. Posteriorment han localitzat l'home, també veí de Manresa de 47 anys, a l'interior d'un habitatge i també tenia ferides per arma blanca.

Els tres implicats en la baralla han estat detinguts pels Mossos per un presumpte delicte de lesions. Segons les mateixes fonts, els tres han resultat ferits però no de gravetat.

Segons han informat fonts policials, les tres persones implicades han estat traslladades a dependències dels Mossos, a Manresa, i el cos ha obert una investigació per aclarir els fets.

Fins a les 10 del matí, segons han relatat a aquest diari veïns de la zona, hi havia taques de sang a terra a la cruïlla entre el carrer de les Reparadores i el carrer Remei de Dalt. Sobre aquella hora, operaris del servei de neteja de Manresa han treballat a la zona per eliminar les marques de sang.