Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts dos menors d'edat per, presumptament, haver llençat pedres i provocat danys a 12 vehicles que estaven aparcats a Olesa de Montserrat.

Segons han explicat fonts dels Mossos d'Esquadra, la investigació es va iniciar el desembre passat quan els investigadors van tenir coneixement que s'estaven produint danys a vehicles estacionats al carrer, a Olesa de Montserrat.

Els investigadors van corroborar que entre el desembre de l'any passat i el març d'aquest any, els danys s'havien produït en una zona molt concreta del municipi i consistien en el trencament dels parabrises posteriors dels vehicles mitjançant el llançament de pedres.

Gràcies a les gestions d'investigació els agents van aconseguir identificar els autors dels fets, dos joves menors d'edat i veïns del municipi. Finalment els agents els van detenir el 3 de març com a presumptes autors d'un delicte de danys a dotze vehicles.

La Fiscalia de Menors va ordenar deixar sense efecte la detenció i els dos nois estan a l'espera de la seva citació.

Els Mossos d'Esquadra assenyalen que la investigació continua oberta i no es descarta la imputació de nous fets delictius i la participació d'altres menors d'edat del municipi.