Un camió que transportava 150 porcs va bolcar ahir al matí quan circulava a la carretera C-37z al seu pas pel municipi de Sant Salvador de Guardiola, segons van informar fonts dels Bombers de la Generalitat.

L'accident va tenir lloc a 3/4 de 7 del matí al quilòmetre 84 de la via que uneix Manresa amb Sant Salvador, quan el vehicle pesant va sortir de la calçada i va acabar bolcant. Ahir se'n desconeixien encara les causes.

El conductor del vehicle pesant va resultar ferit amb pronòstic lleu i va ser traslladat a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, segons van informar fonts del Servei Català de Trànsit (SCT). El vehicle va quedar bolcat fora de la carretera, en un camí adjacent que va condueix cap a una urbanització, de manera que no va ser necessari de tallar el trànsit a la via, segons van informar el mateix SCT.

Els Bombers van enviar un total de tres dotacions i també un grup de veterinaris fins al lloc dels fets, per tal d'atendre els animals que transportava el camió que es va accidentar.