El berguedà Jordi N. s'enfronta a 18 anys de presó per abusar sexualment de menors d'edat i també per assetjament sexual a una administrativa de 18 anys que va contractar per a la seva empresa, Berga Bus.

El conjunt dels fets de què se l'acusa haurien passat entre els anys 2012 i 2013, i l'home, veí de Gironella El jutge el va deixar en llibertat però amb la prohibició d'acostar-se i comunicar-se amb les víctimes.

Segons l'escrit d'acusació de la fiscalia, l'acusat era un dels responsables de l'empresa Berga Bus i puntualment feia de conductor per a l'empresa. L'home era també bomber al parc de Berga però en aquells moments no exercia perquè estava sancionat, amb suspensió de sou i de feina durant dos anys i mig precisament per haver conduit autocars de la companyia quan estava de baixa de la seva feina de bomber.

Segons consta en l'escrit d'acusació de la Fiscalia, el processat es va masturbar diverses vegades davant de menors, tant a l'interior del bus i del seu cotxe, on aprofitava la situació per quedar-se a soles amb un o dos infants, i almenys algunes vegades també els hauria fet tocaments.

Segons explica el ministeri públic, l'acusat també es va masturbar davant de menors a la mateixa nau de l'empresa, en un parc infantil i al carrer. En una altra ocasió, mentre es masturbava va enviar WhatsApp a un menor que estava al mateix domicili en què li demanava que anés a la seva habitació.

Pel que fa a l'assetjament a l'administrativa, una noia de 18 anys, els fets van passar entre l'agost i el novembre del 2013. Segons la Fiscalia, l'home va contractar la noia, però sense formalitzar cap contracte i només per a dies puntuals. Un dia, però sense determinar, del mes de setembre d'aquell any, l'acusat es va masturbar davant d'ella a les instal·lacions de la mateixa empresa, i una altra vegada la noia va anar a casa d'ell per tal de recollir un telèfon i de nou es va masturbar. Finalment, en un altre episodi, a les instal·lacions de l'empresa, l'home es va masturbar davant la jove i li va fer tocaments a la cuixa. Aleshores, la noia va deixar la feina.

Per tots aquests fets, el ministeri públic li demana un total de 18 anys de presó i un total de 19 anys de llibertat vigilada. En concret, demana un any per assetjament sexual, 8 anys per agressió sexual a un menor de 13 anys, quatre anys -8 en total- per dos delictes d'abusos sexuals i un any de presó per un delicte continuat d'exhibicionisme.

A més a més, el fiscal reclama que se li prohibeixi comunicar-se i acostar-se a menys de 1.000 metres de les víctimes durant un període de cinc anys superior a la pena de presó que li imposi la sentència.

El judici està assenyalat per a partir de dilluns de la setmana que ve a la secció cinquena de l'Audiència de Barcelona.